Udhëzimet

Supershtë super e lehtë për t’u përdorur
1. Zgjidh truckstop qe deshiron te perdoresh nga aplikacioni i Mudflap.
2. Klikoni per ta marr kodin per naften.
3. Per te marr kodin per naften nga Aplikacioni Mudflap, fut te dhenat e menyres se si do te kryesh pagesen.
Perse? Ju do te paguheni per naften nepermjet Aplikacionit Mudflap, jo nga Truckstop.
4. Tregojini kashierit kodin e naftes, te cilin e keni marre nga Aplikacioni.
5. Merrni nafte sa Ju duhet.
6. Tashme keni mbaruar! Ju mund te largoheni.Mos paguani ne truckstop.
7. Ju do te faturoheni nga Muflap nepermjet metodes se pageses qe keni plotesuar ne aplikacion.
Mund të shtoni një kartë krediti, një kartë debiti ose të kurseni edhe 2 cent shtesë për gallon duke lidhur llogarinë tuaj bankare.
Kujdesi ndaj klientit eshte 24 ore ne 24 ore. U pergjigjeminte gjitha telefonatave dhe mesazheve tuaja.

Kalofsh nje dite te mire!

Mudflap Support
888-885-3835